Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Slika PU_KA/PU_info/2015/marihuana/naslovnica.jpg

U okviru kriminalističkog istraživanja dana 4. kolovoza, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Duga Resa pretražili su kuće i pomoćne prostorije na području Duge Rese koje koristi 38-godišnjak. Prilikom pretrage pronađena je veća količina nedozvoljenih tvari od kojih izdvajamo 77 stabljika nalik na konoplju tipa marihuana, 93,5 grama zelene biljne materije nalik na drogu cannabis marihuana te veću količinu opreme i sredstava za proizvodnju droge. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak je uhićen, a prilikom uhićenja napao je policijskog službenika i lakše ga ozlijedio. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je 5. kolovoza, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. Kaznenog zakona i kaznenog djela napada na službenu osobu iz čl. 315. istog zakona.   

Foto: ilustracija

U okviru kriminalističkog istraživanja dana 4. kolovoza, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Duga Resa pretražili su kuće i pomoćne prostorije na području Duge Rese koje koristi 38-godišnjak. Prilikom pretrage pronađena je veća količina nedozvoljenih tvari od kojih izdvajamo 77 stabljika nalik na konoplju tipa marihuana, 93,5 grama zelene biljne materije nalik na drogu cannabis marihuana te veću količinu opreme i sredstava za proizvodnju droge. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak je uhićen, a prilikom uhićenja napao je policijskog službenika i lakše ga ozlijedio.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je 5. kolovoza, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. Kaznenog zakona i kaznenog djela napada na službenu osobu iz čl. 315. istog zakona. 
 



Stranica