Najava snimanja javnog okupljanja

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/odora_policija.jpg

Ovo javno okupljanje snimat će se kako bi se detektirali i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača      

Foto: ilustracija

U utorak, 24. rujna s početkom u 15.30 sati u Karlovcu, na pomoćnom stadionu „Branko Čavlović-Čavlek bit će odigrana nogometna utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog Kupa između NK „Karlovac“ i GNK „Dinamo“ iz Zagreba.

Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona,  u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje.

Pozivamo sve posjetitelje na poštivanje odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te skrećemo pozornost na zabranu nošenja i unošenja predmeta za napad ili nanošenje ozljeda na prostor koji se osigurava, zatim unošenje alkohola, pirotehničkih sredstava kao i svih stvari koje su Zakonom o sprečavanju nereda na športskih natjecanjima zabranjeni. U slučaju pronalaska takvih stvari i predmeta, oni će se oduzeti, a protiv osoba koje se zateknu u protupravnom ponašanju poduzeti će se zakonom propisane mjere i radnje.
 
 

Najave | Društvo i zajednica