Na manifestaciji Dani piva otuđeno prijenosno računalo i drugo

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 27 godina da mu je tijekom ranih jutarnjih sati na parkiralištu u Karlovcu, na Mekušanskoj cesti, za vrijeme održavanja manifestacije Dani piva, otuđen ruksak s prijenosnim računalom i drugim. Materijalna šteta je veća od 19 tisuća kuna. Jučer je zaprimljena prijava voditelja restorana iz Karlovca da mu je tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj iz šatora na manifestaciji Dani piva otuđio više ovala za serviranje hrane, više kilograma pečenog mesa i drugo. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 27 godina da mu je tijekom ranih jutarnjih sati na parkiralištu u Karlovcu, na Mekušanskoj cesti, za vrijeme održavanja manifestacije Dani piva, otuđen ruksak s prijenosnim računalom i drugim. Materijalna šteta je veća od 19 tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava voditelja restorana iz Karlovca da mu je tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj iz šatora na manifestaciji Dani piva otuđio više ovala za serviranje hrane, više kilograma pečenog mesa i drugo. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.



Stranica