Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

U razdoblju od 16. do 17. siječnja nepoznati počinitelj je otuđio neregistrirani i otključani kombi koji se nalazio na prostoru poduzeća u Karlovcu, u Draškovićevoj ulici. Kombi je vlasništvo Karlovčanina starog 56 godina, a materijalna šteta je više tisuća kuna. U razdoblju od 18. do 19. siječnja nepoznati počinitelj je s traktora marke Timberjack, koji se nalazio u šumi u mjestu Svojić, općina Barilović, otuđio akumulator, alat i više desetina litara dizel goriva. Traktor je vlasništvo 43-godišnjaka iz Vrbovskog, a materijalna šteta je više tisuća kuna. U razdoblju od 18. do 19. siječnja nepoznati počinitelj je u Josipdolu, u mjestu Oštarije, iz sušionice mesa otuđio više komada suhomesnatih proizvoda vlasništvo 63-godišnjaka. Materijalna šteta je veća od dvije tisuće kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 16. do 17. siječnja nepoznati počinitelj je otuđio neregistrirani i otključani kombi koji se nalazio na prostoru poduzeća u Karlovcu, u Draškovićevoj ulici. Kombi je vlasništvo Karlovčanina starog 56 godina, a materijalna šteta je više tisuća kuna.

U razdoblju od 18. do 19. siječnja nepoznati počinitelj je s traktora marke Timberjack, koji se nalazio u šumi u mjestu Svojić, općina Barilović, otuđio akumulator, alat i više desetina litara dizel goriva. Traktor je vlasništvo 43-godišnjaka iz Vrbovskog, a materijalna šteta je više tisuća kuna.

U razdoblju od 18. do 19. siječnja nepoznati počinitelj je u Josipdolu, u mjestu Oštarije, iz sušionice mesa otuđio više komada suhomesnatih proizvoda vlasništvo 63-godišnjaka. Materijalna šteta je veća od dvije tisuće kuna.



Stranica