Krađa novca

Slika PU_KA/MUP_slike/novac02.jpg

Jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Popović Brdo 80-godišnjakinja je u kuću pustila nepoznatog muškarca pod izlikom da sakuplja staru odjeću i da treba hranu, te je prilikom njegovog odlaska primijetila da je u kući još jedan nepoznati muškarac. Nakon njihovog odlaska primijetila je da joj iz novčanika nedostaje novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje.  I ovom prilikom policija još jednom sve građane, posebice one starije životne dobi upozorava na oprez. Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192!  

Foto: ilustracija

Jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Popović Brdo 80-godišnjakinja je u kuću pustila nepoznatog muškarca pod izlikom da sakuplja staru odjeću i da treba hranu, te je prilikom njegovog odlaska primijetila da je u kući još jedan nepoznati muškarac. Nakon njihovog odlaska primijetila je da joj iz novčanika nedostaje novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje. 

I ovom prilikom policija još jednom sve građane, posebice one starije životne dobi upozorava na oprez. Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192!



Stranica