Krađa drva i košnica za pčele

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa, 20 - godišnjak iz Karlovca prijavio da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 6. do 8. lipnja, iz šume kod mjesta Barilović otuđio bukova drva u metricama i hidraulični cjepač za drva. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, 39 - godišnji Karlovčanin prijavio da mu je tijekom noći 7. na 8. lipnja, nepoznati počinitelj s livade u mjestu Ladvenjak otuđio desetak košnica za pčele. Materijalna šteta je više tisuća kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa, 20 - godišnjak iz Karlovca prijavio da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 6. do 8. lipnja, iz šume kod mjesta Barilović otuđio bukova drva u metricama i hidraulični cjepač za drva. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, 39 - godišnji Karlovčanin prijavio da mu je tijekom noći 7. na 8. lipnja, nepoznati počinitelj s livade u mjestu Ladvenjak otuđio desetak košnica za pčele. Materijalna šteta je više tisuća kuna.



Stranica