Josip Ćelić imenovan načelnikom Policijske uprave karlovačke

Slika PU_KA/PU_info/2017/Imenovanje_nacelnika_Josipa_Celica/naslovnica.jpg

Foto: PU karlovačka

Danas 20. rujna u Policijskoj upravi karlovačkoj održana je konferencija za medije povodom imenovanja novog načelnika Policijske uprave karlovačke.

Nakon provedenog postupka po internom oglasu, tijekom kojeg je Povjerenstvo MUP-a provelo testiranje i razgovor sa svim kandidatima koji su ispunjavali uvjete, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline s današnjim danom imenovao 18 načelnika policijskih uprava, a među njima i Josipa Ćelića za načelnika Policijske uprave karlovačke. 

Novoimenovanog načelnika Josipa Ćelića predstavio je pomoćnik glavnog ravnatelja policije – načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno. Prije konferencije za medije izvršena je primopredaja između dosadašnjeg načelnika Tomislava Kotića i novoimenovanog Josipa Ćelića, a potom je održan sastanak s voditeljima Službi u Policijskoj upravi karlovačkoj.

U svom izlaganju načelnik Ćelić naglasio je kako će u narednom radu intencija biti na prevenciji i proaktivnosti te prepoznavanju i rješavanju problema na lokalnom području, a medije je pozvao na daljnji partnerski odnos kako bismo svi zajedno radili na povećanju sigurnosti.

Nakon izvršene primopredaje i predstavljanja medijima pomoćnik glavnog ravnatelja policije – načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno i načelnik Josip Ćelić uputili su se u Ogulin kako bi se upoznali i vidjeli kakvo je stanje sigurnosti vezano uz poplave koje su posljednjih dana pogodile Ogulin. 
 



Stranica