Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Jučer je u Ogulinu, izvršena kontrola osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Ogulina, za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Jučer je u mjestu Belaj, općina Barilović, izvršena kontrola osobnog automobila karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola (2,85 g/kg) upravljao 25-godišnjak iz Karlovca i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije. Vozač je zadržan u posebnim prostorijama policije, te protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.  

Jučer je u Ogulinu, izvršena kontrola osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Ogulina, za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer je u mjestu Belaj, općina Barilović, izvršena kontrola osobnog automobila karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola (2,85 g/kg) upravljao 25-godišnjak iz Karlovca i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije. Vozač je zadržan u posebnim prostorijama policije, te protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica