Iz automobila otuđena torbica

Slika PU_KA/MUP_slike/krada_iz_auta.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 24-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 20. svibnja u poslijepodnevnim satima u gradskoj četvrti Turanj u Karlovcu iz osobnog automobila otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel, osobni dokumenti i bankovne kartice. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna. Savjeti građanima! Kako bi izbjegli mogućnost da postanete žrtva ovakvih kaznenih djela, savjetujemo Vam da ne ostavljate vrijedne predmete na vidnom mjestu u vozilu, da na vozilu zatvorite sve prozore, da sva vrata i poklopac prtljažnika uvijek zaključavate bez obzira na to koliko se i na koje vrijeme udaljavate od vozila, da ne ostavljate vozilo na mračnom ili pustom mjestu dulje vrijeme bez nadzora te da pratite kretanje sumnjivih osoba u blizini parkirališta i ukoliko nešto sumnjivo primijetite da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 24-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 20. svibnja u poslijepodnevnim satima u gradskoj četvrti Turanj u Karlovcu iz osobnog automobila otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel, osobni dokumenti i bankovne kartice. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Savjeti građanima!

Kako bi izbjegli mogućnost da postanete žrtva ovakvih kaznenih djela, savjetujemo  Vam da ne ostavljate vrijedne predmete na vidnom mjestu u vozilu, da na vozilu zatvorite sve prozore, da sva vrata i poklopac prtljažnika uvijek zaključavate bez obzira na to koliko se i na koje vrijeme udaljavate od vozila, da ne ostavljate vozilo na mračnom ili pustom mjestu dulje vrijeme bez nadzora te da pratite kretanje sumnjivih osoba u blizini parkirališta i ukoliko nešto sumnjivo primijetite da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192.
 

  



Stranica