Dnevni događaji - sažetak

Slika PU_KA/MUP_slike/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (PP Duga Resa) i deset prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, četiri s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom. Podsjećamo vozače na oprez u prometu! Kako bi bilo što manje prometnih nesreća, posebno onih s teškim i tragičnim posljedicama pozivamo vozače na oprez te savjetujemo da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cestama, da poštuju prometne propise i da se pridržavaju ograničenja brzine.    

Foto: ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (PP Duga Resa) i deset prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, četiri s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.



Podsjećamo vozače na oprez u prometu!
Kako bi bilo što manje prometnih nesreća, posebno onih s teškim i tragičnim posljedicama pozivamo vozače na oprez te savjetujemo da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cestama, da poštuju prometne propise i da se pridržavaju ograničenja brzine.
 



Stranica