Djelatnicima PU karlovačke uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Slika PU_KA/PU_info/2014/Spomenice_domovinske_zahvalnosti/naslovnica.jpg

Foto: PU karlovačka

U prostorijama Policijske uprave karlovačke danas 13. studenog, petorici djelatnika svečano su uručena odlikovanja Predsjednika Republike Hrvatske. 

Za časnu i uzornu službu Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović Spomenicom domovinske zahvalnosti odlikovao je Darka Belića, Franju Bogovića, Nikolu Capana, Krunoslava Grgurića i Dragutina Petrića. Odlikovanja je uručio načelnik policijske uprave Tomislav Kotić, koji im je u ime Ministarstva unutarnjih poslova i u ime potpredsjednika Vlade i ministra Ranka Ostojića, kao i u svoje osobno ime čestitao na priznanjima za njihov rad. Tijekom svečanog uručenja načelnik Kotić istaknuo je da ovo odlikovanje predstavlja nagradu za dugogodišnji rad i zasluge u radu, a ujedno u budućnosti i poticaj za još kvalitetnije obavljanje poslova iz nadležnosti unutarnjih poslova. 

U ime odlikovanih prisutnima se obratio Krunoslav Grgurić koji je istaknuo kako je njemu osobno i odlikovanim kolegama čast i velika nagrada primiti ovakvo priznanje za uloženi trud, rad i profesionalnost tijekom rada u Ministarstvu unutarnjih poslova. Ujedno, zahvalio je i onima koji su prepoznali njihov rad i koji vjeruju u to da njihov dosadašnji rad zaslužuje jedno ovakvo odlikovanje, te da će svoj posao nastaviti obavljati časno i profesionalno. 



Stranica