3. Quattro River Rally Karlovac 2024: prekid prometa na cestama na području Karlovačke županije

Slika /PU_KA/PU_info/2024/3_quattro_rally_24/1.jpg

Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe

Foto: Auto klub Delta

U razdoblju od 5. do 7. travnja 2024. godine na području Karlovačke županije održat će se treća međunarodna automobilistička utrka Quatro River Rally Karlovac 2024. Radi se o međunarodnom zonskom prvenstvu i prvenstvu Republike Hrvatske u reliju, a utrke će se održati 6. i 7. travnja 2024.
 
Start i cilj relija je u Karlovcu u Ulici Rakovac kod sportske dvorane, servis i prijem posada na parkiralištu Športsko rekreativnog centra „Korana“, a itinerar relija prolazi predjelima Karlovačke županije i to kroz područje gradova Karlovca, Duge Rese, Ozlja i Slunja te kroz područje općina Barilović, Netretić i Tounj.

Obavještavamo građane da će u vrijeme održavanja utrke za ostale sudionike u prometu biti zatvorene prometnice na kojima se održava utrka. Detalje privremene regulacije prometa možete pogledati u Prethodnim suglasnostima (Karlovac, Ozalj, Duga Resa, Slunj, Barilović, Netretić, Tounj).
 
Karte s lokacijama i vremenom te programom održavanja utrke dostupne su na stranicama Auto kluba Delta.
  
Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe.

Pisane vijesti | Promet i vozila