Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Razbojništvo - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak iz Krnjaka 5. kolovoza u Karlovcu, u Ulici Luščić, počinio razbojništvo nad Karlovčankom starom 74 godine, te joj otuđio torbicu s novčanikom. Protiv počinitelja je proslijeđeno posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Teške krađe Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak iz Krnjaka 6. travnja u Karlovcu, u Ulici Luščić, Karlovčanki staroj 74 godine otuđio žensku torbicu s dva novčanika u kojima se nalazio novac. Također je utvrđeno da je Karlovčanin star 21 godinu na izvršenje ovog kaznenog djela poticao 24-godišnjaka iz Krnjaka. Protiv obojice počinitelja je proslijeđeno posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Razbojništvo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak iz Krnjaka 5. kolovoza u Karlovcu, u Ulici Luščić, počinio razbojništvo nad Karlovčankom starom 74 godine, te joj otuđio torbicu s novčanikom. Protiv počinitelja je proslijeđeno posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak iz Krnjaka 6. travnja u Karlovcu, u Ulici Luščić, Karlovčanki staroj 74 godine otuđio žensku torbicu s dva novčanika u kojima se nalazio novac. Također je utvrđeno da je Karlovčanin star 21 godinu na izvršenje ovog kaznenog djela poticao 24-godišnjaka iz Krnjaka. Protiv obojice počinitelja je proslijeđeno posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica