Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 50-godišnjaka iz Karlovca, da je njegovom maloljetnom sinu 17. kolovoza nepoznati počinitelj otuđio nezaključani bicikl koji je bio parkiran u Karlovcu na Foginovom kupalištu. Materijalna šteta je oko 2 900 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 21 godinu, da mu je nepoznati počinitelj u Karlovcu, Mekušanska cesta, tijekom noći s 30. na 31. kolovoza provalio u osobni automobil marke Peugeot, te otuđio torbicu s fotoaparatom i novčanikom. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna. 

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 50-godišnjaka iz Karlovca, da je njegovom maloljetnom sinu 17. kolovoza nepoznati počinitelj otuđio nezaključani bicikl koji je bio parkiran u Karlovcu na Foginovom kupalištu. Materijalna šteta je oko 2 900 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 21 godinu, da mu je nepoznati počinitelj u Karlovcu, Mekušanska cesta, tijekom noći s 30. na 31. kolovoza provalio u osobni automobil marke Peugeot, te otuđio torbicu s fotoaparatom i novčanikom. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna.



Stranica