Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 52 godine, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. srpnja do 1. kolovoza, s deponija građevinskog materijala u Karlovcu na Gažanskom trgu otuđio 15 tona željeza. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Karlovčanina starog 41 godinu, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 3. kolovoza otuđio dva pročišćivača za vodu, vlasništvo poduzeća iz Splita, a koji su se nalazili na gradilištu u Generalskom Stolu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 52 godine, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. srpnja do 1. kolovoza, s deponija građevinskog materijala u Karlovcu na Gažanskom trgu otuđio 15 tona željeza. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Karlovčanina starog 41 godinu, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 3. kolovoza otuđio dva pročišćivača za vodu, vlasništvo poduzeća iz Splita, a koji su se nalazili na gradilištu u Generalskom Stolu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.



Stranica