Šumske krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija05.jpg

U razdoblju od 11. do 30 srpnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Dugače, općina Bosiljevo, posjekao i otuđio pet stabala graba. Stabla su vlasništvo 56 godišnjaka iz Bosiljeva, a materijalna šteta je oko 2 500 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 50-godišnjaka i 37-godišnjaka, obojica iz Generalskog Stola, da im je nepoznati počinitelj u razdoblju od 21. srpnja do 1. kolovoza, u mjestu Erdelj, općina Generalski Stol, posjekao i otuđio oko osam prostornih metara ogrjevnog drva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 11. do 30 srpnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Dugače, općina Bosiljevo, posjekao i otuđio pet stabala graba. Stabla su vlasništvo 56 godišnjaka iz Bosiljeva, a materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 50-godišnjaka i 37-godišnjaka, obojica iz Generalskog Stola, da im je nepoznati počinitelj u razdoblju od 21. srpnja do 1. kolovoza, u mjestu Erdelj, općina Generalski Stol, posjekao i otuđio oko osam prostornih metara ogrjevnog drva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica