Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starog 66 godina da mu je 29. svibnja poznata ženska osoba iz obiteljske kuće i osobnog automobila otuđila zlatni nakit i novac. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj ovog kaznenog djela Riječanka stara 26 godina i protiv nje je proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 26-godišnjaka iz Barilovića da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 29. do 30. svibnja iz gospodarske prostorije otuđio građevinsku miješalicu za beton. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 47 godina da joj je u razdoblju od 20. do 29. svibnja nepoznati počinitelj iz obiteljskog stana otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava Karlovčanina starog 71 godinu da su mu tijekom dana u stanu bile dvije nepoznate ženske osobe koje su mu na prodaju nudile masažer i koje su mu tom prilikom otuđile novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 48-godišnjakinje iz Slunja da je 27. svibnja nepoznati počinitelj u Slunju, u mjestu Podmelnica, njezinom maloljetnom sinu otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 2 100 kuna.



Stranica