Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava predstavnice poduzeća iz Zagreba, da je nepoznati počinitelj tijekom noći s 2. na 3. svibnja iz neograđenog prostora poduzeća u Belajskim Poljicama, općina Barilović, otuđio veću količinu aluminija. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 80 godina da mu je tijekom dana u kuću došla nepoznata ženska osoba u namjeri dijeljenja deka za vjernike. Tom prilikom ona je iskoristila nepažnju domaćina te mu je iz obiteljske kuće u mjestu Ribari, grad Karlovac otuđila novac, bankovnu knjižicu i dokumente. Slijedi kriminalističko istraživanje.  

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava predstavnice poduzeća iz Zagreba, da je nepoznati počinitelj tijekom noći s 2. na 3. svibnja iz neograđenog prostora poduzeća u Belajskim Poljicama, općina Barilović, otuđio veću količinu aluminija. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 80 godina da mu je tijekom dana u kuću došla nepoznata ženska osoba u namjeri dijeljenja deka za vjernike. Tom prilikom ona je iskoristila nepažnju domaćina te mu je iz obiteljske kuće u mjestu Ribari, grad Karlovac otuđila novac, bankovnu knjižicu i dokumente. Slijedi kriminalističko istraživanje.
 



Stranica