Teške krađe

U razdoblju od 16. ožujka do 26. travnja, u Karlovcu, u ulici Vladka Mačeka, nepoznati počinitelj provalio je u zgradu koja se nalazi u adaptaciji, te otuđio miniwash, razne vrste kablova, reflektore i plastične cijevi za podno grijanje, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna. U razdoblju od 22. do 26. travnja, nepoznati počinitelj je iz teretnih automobila, koji su bili parkirani u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, otuđio dizel gorivo, aluminijske ljestve i drugo. Sveukupna materijalna šteta je oko 4 450 kuna.  

 U razdoblju od 16. ožujka do 26. travnja, u Karlovcu, u ulici Vladka Mačeka, nepoznati počinitelj provalio je u zgradu koja se nalazi u adaptaciji, te otuđio miniwash, razne vrste kablova, reflektore i plastične cijevi za podno grijanje, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna.

U razdoblju od 22. do 26. travnja, nepoznati počinitelj je iz teretnih automobila, koji su bili parkirani u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, otuđio dizel gorivo, aluminijske ljestve i drugo. Sveukupna materijalna šteta je oko 4 450 kuna.
 



Stranica