Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policija_uz_rijeku.jpg

Tijekom noći sa 17. na 18. ožujka u mjestu Malijašići, grad Karlovac, s rijeke Kupe otuđen je drveni čamac vlasništvo Karlovčanina starog 59 godina. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 37 godina, da mu je nepoznati počinitelj s kamionske prikolice otuđio aluminijsku bočnu stranicu. Kamionska prikolica je bila parkirana na parkiralištu u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, grad Duga Resa, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  

Foto: ilustracija

Tijekom noći sa 17. na 18. ožujka u mjestu Malijašići, grad Karlovac, s rijeke Kupe otuđen je drveni čamac vlasništvo Karlovčanina starog 59 godina. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 37 godina, da mu je nepoznati počinitelj s kamionske prikolice otuđio aluminijsku bočnu stranicu. Kamionska prikolica je bila parkirana na parkiralištu u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, grad Duga Resa, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica