Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija06.jpg

Jučer tijekom poslijepodneva iz dvorišta obiteljske kuće u Karlovcu, naselje Rakovac, vlasništvo 51-godišnjaka nepoznati počinitelj otuđio je rezervne felge za teretni automobil i rešetku za kanalizaciju. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčana starog 62 godine da mu je nepoznati počinitelj u večernjim satima dok se nalazio u kladionici u Karlovcu, Šetalište Franje Tuđmana, otuđio torbu sa zbirkom poštanskih maraka i starim novcem. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. U razdoblju od 18. do 24. veljače nepoznati počinitelj je iz prizemlja stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Pere Filipca, otuđio zaključani bicikl. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjaka iz Karlovca da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 19. do 24. veljače u šumi u mjestu Perjasička Kosa, općina Barilović, s poljoprivrednog traktora otuđio šumsko i kardansko vitlo, te drugo. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

Jučer tijekom poslijepodneva iz dvorišta obiteljske kuće u Karlovcu, naselje Rakovac, vlasništvo 51-godišnjaka nepoznati počinitelj otuđio je rezervne felge za teretni automobil i rešetku za kanalizaciju. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčana starog 62 godine da mu je nepoznati počinitelj u večernjim satima dok se nalazio u kladionici u Karlovcu, Šetalište Franje Tuđmana, otuđio torbu sa zbirkom poštanskih maraka i starim novcem. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U razdoblju od 18. do 24. veljače nepoznati počinitelj je iz prizemlja stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Pere Filipca, otuđio zaključani bicikl. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjaka iz Karlovca da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 19. do 24. veljače u šumi u mjestu Perjasička Kosa, općina Barilović, s poljoprivrednog traktora otuđio šumsko i kardansko vitlo, te drugo. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.



Stranica