Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija05.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa, zaprimljena prijava 41-godišnjaka iz Gornje Kupčine, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. do 20. veljače, s lovnog područja u blizini mjesta Svojić, općina Barilović, otuđio automatsku hranilicu za divljač i drugo. Materijalna šteta je oko 1 700 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj, zaprimljena prijava Ozljanina starog 64 godine, da je nepoznati počinitelj iz otvorene radionice poduzeća u Orljakovu, općina Kamanje, u razdoblju od 23. studenog 2010. godine do 23. veljače, otuđio akumulatore, hidraulične cilindre i drugo. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa, zaprimljena prijava 41-godišnjaka iz Gornje Kupčine, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. do 20. veljače, s lovnog područja u blizini mjesta Svojić, općina Barilović, otuđio automatsku hranilicu za divljač i drugo. Materijalna šteta je oko 1 700 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj, zaprimljena prijava Ozljanina starog 64 godine, da je nepoznati počinitelj iz otvorene radionice poduzeća u Orljakovu, općina Kamanje, u razdoblju od 23. studenog 2010. godine do 23. veljače, otuđio akumulatore, hidraulične cilindre i drugo. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.



Stranica