Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policija_uz_rijeku.jpg

U razdoblju od 14. do 15. veljače, u mjestu Logorište, grad Karlovac, s plastičnog čamca koji je bio vezan uz lijevu obalu rijeke Korane, otuđen je vanbrodski motor i spremnik za gorivo. Otuđene stvari su vlasništvo Karlovčanina starog 36 godina, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke stare 38 godina, da je njezinom maloljetnom sinu tijekom dana u svlačionici škole u Dugoj Resi, u Ulici Jezefinska cesta, otuđen mobitel. Materijalna šteta je oko 1 700 kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 14. do 15. veljače, u mjestu Logorište, grad Karlovac, s plastičnog čamca koji je bio vezan uz lijevu obalu rijeke Korane, otuđen je vanbrodski motor i spremnik za gorivo. Otuđene stvari su vlasništvo Karlovčanina starog 36 godina, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke stare 38 godina, da je njezinom maloljetnom sinu tijekom dana u svlačionici škole u Dugoj Resi, u Ulici Jezefinska cesta, otuđen mobitel. Materijalna šteta je oko 1 700 kuna.



Stranica