Teške krađe

Noću s 28. na 29. siječnja u Karlovcu, Brezova Glava, provaljeno je u prostorije benzinske postaje Tušilović istok i Tušilović zapad, vlasništvo Ine d.d., odakle je otuđena veća količina raznih vrsta cigareta, kave i bezalkoholnog pića. Materijalna šteta je 11 160 kuna. U razdoblju od 16. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 60 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda je otuđen stari foto aparat, gusano zvono, pipa, ribički štap i nekoliko boca vina i sokova. Ukupna materijalna šteta je 3 500 kuna. U razdoblju od 16. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 76 godišnjeg Karlovčanina, od kuda je otuđena motorna pila, trimer, dvije plinske boce, električni šišač za živicu, električna bušilica i ribički štap. Ukupna materijalna šteta je pet tisuća kuna. U razdoblju od 23. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 55 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda su otuđene tri električne bušilice, ručni cirkular, brusilica, pipa, pet ribičkih štapova, stolna stega, kutija s raznim ručnim alatom i resiver za satelitsku antenu. Ukupna materijalna šteta je deset tisuća kuna. U razdoblju od 1. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 72 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda je otuđeno šest električnih kablova, potopna pumpa, stolna stega i manja količina ručnog alata. Ukupna materijalna šteta je 1 200 kuna.

Noću s 28. na 29. siječnja u Karlovcu, Brezova Glava, provaljeno je u prostorije benzinske postaje Tušilović istok i Tušilović zapad, vlasništvo Ine d.d., odakle je otuđena veća količina raznih vrsta cigareta, kave i bezalkoholnog pića. Materijalna šteta je 11 160 kuna.

U razdoblju od 16. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 60 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda je otuđen stari foto aparat, gusano zvono, pipa, ribički štap i nekoliko boca vina i sokova. Ukupna materijalna šteta je 3 500 kuna.

U razdoblju od 16. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 76 godišnjeg Karlovčanina, od kuda je otuđena motorna pila, trimer, dvije plinske boce, električni šišač za živicu, električna bušilica i ribički štap. Ukupna materijalna šteta je pet tisuća kuna.

U razdoblju od 23. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 55 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda su otuđene tri električne bušilice, ručni cirkular, brusilica, pipa, pet ribičkih štapova, stolna stega, kutija s raznim ručnim alatom i resiver za satelitsku antenu. Ukupna materijalna šteta je deset tisuća kuna.

U razdoblju od 1. do 29. siječnja u Karlovcu, Vukmanički Cerovac, u vikend naselju Rilj, provaljeno je u vikend kuću vlasništvo 72 godišnjeg Zagrepčanina, od kuda je otuđeno šest električnih kablova, potopna pumpa, stolna stega i manja količina ručnog alata. Ukupna materijalna šteta je 1 200 kuna.
 



Stranica