Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 10. siječnja u mjestu Mračin, općina Netretić, 22-godišnjak iz Delnica, iz nezaključanog sjenika vlasništvo 52-godišnjakinje, otuđio role aluminijskih roleta s nosačima i kutijom, te ih odbacio uz cestu. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena Kaznena prijava. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa, zaprimljena prijava Karlovčanina starog 24 godine, da mu je nepoznati počinitelj u Dugoj Resi, otuđio digitalni fotoaparat i dva mobitela koji su se nalazili na njegovom osobnom automobilu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno otuđio 22-godišnjak iz Delnica. Materijalna šteta je 1 500 kuna, a protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena Kaznena prijava. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin, zaprimljena prijava 30-godišnjaka iz Ogulina, da mu je 3. siječnja u večernjim satima dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Ogulinu, nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 10. siječnja u mjestu Mračin, općina Netretić, 22-godišnjak iz Delnica, iz nezaključanog sjenika vlasništvo 52-godišnjakinje, otuđio role aluminijskih roleta s nosačima i kutijom, te ih odbacio uz cestu. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena Kaznena prijava.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa, zaprimljena prijava Karlovčanina starog 24 godine, da mu je nepoznati počinitelj u Dugoj Resi, otuđio digitalni fotoaparat i dva mobitela koji su se nalazili na njegovom osobnom automobilu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno otuđio 22-godišnjak iz Delnica. Materijalna šteta je 1 500 kuna, a protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena Kaznena prijava.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin, zaprimljena prijava 30-godišnjaka iz Ogulina, da mu je 3. siječnja u večernjim satima dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Ogulinu, nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica