Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija04.jpg

Foto: ilustracija

U razdoblju od 8. do 9. siječnja nepoznati počinitelj razbio je vjetrobransko staklo na osobnom automobilu marke Honda karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 39-godišnjaka iz Kamanja, koji je bio parkiran u mjestu Jaškovo. Tom prilikom otuđio je torbicu s osobnim dokumentima, novčanikom, karticama i novcem. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

U razdoblju od 14. studenog 2010. godine do 9. siječnja ove godine, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u mjestu Cvetišće, općina Ozalj, vlasništvo 59-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio električni alat, kanistere s benzinom, vodenu potopnu pumpu i drugo. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 1. studenog 2010. godine do 7. siječnja ove godine, nepoznati počinitelj provalio je u pomoćnu dvorišnu zgradu i obiteljsku kuću u Netretiću, u mjestu Lončar Brdo, vlasništvo 53-godišnjakinje iz Karlovca, te otuđio kotao za pečenje rakije, građevinska kolica, televizor, razni alat i drugo. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica