Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava voditelja poslovnice mobilno-telefonskog centra iz Karlovca, u Gundulićevoj ulici, da su tijekom jutra u centar ušle tri nepoznate muške osobe, od kojih je jedna osoba otuđila izloženi mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 44-godišnjaka iz Rakovice, da mu je nepoznati počinitelj u vremenu od 8. do 23. prosinca s pečenjare koja se nalazi pokraj njegove kuće u mjestu Grabovac, općina Rakovica, otuđio elektromotor. Materijalna šteta je oko 750 kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava voditelja poslovnice mobilno-telefonskog centra iz Karlovca, u Gundulićevoj ulici, da su tijekom jutra u centar ušle tri nepoznate muške osobe, od kojih je jedna osoba otuđila izloženi mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 44-godišnjaka iz Rakovice, da mu je nepoznati počinitelj u vremenu od 8. do 23. prosinca s pečenjare koja se nalazi pokraj njegove kuće u mjestu Grabovac, općina Rakovica, otuđio elektromotor. Materijalna šteta je oko 750 kuna.



Stranica