Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policija_uz_rijeku.jpg

U Policijskoj postaji Duga Resa jučer je zaprimljena prijava Dugorešana starog 27 godina da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 17. do 26. studenog u mjestu Galović Selo s obale rijeke Mrežnice otuđio zaključani čamac. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 45-godišnjaka iz Generalskog Stola da je nepoznati počinitelj 1. prosinca ove godine u školi njegovom maloljetnom sinu otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčana starog 18 godina da mu je jučer tijekom poslijepodneva nepoznati počinitelj iz nezaključane svlačionice teretane u Karlovcu, u naselju Luščić, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Duga Resa jučer je zaprimljena prijava Dugorešana starog 27 godina da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 17. do 26. studenog u mjestu Galović Selo s obale rijeke Mrežnice otuđio zaključani čamac. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 45-godišnjaka iz Generalskog Stola da je nepoznati počinitelj 1. prosinca ove godine u školi njegovom maloljetnom sinu otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčana starog 18 godina da mu je jučer tijekom poslijepodneva nepoznati počinitelj iz nezaključane svlačionice teretane u Karlovcu, u naselju Luščić, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.



Stranica