Razriješena kaznena djela Krađe i Teških krađa

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 16-godišnjak iz Barilovića, 22. rujna u prostorijama srednje škole u Karlovcu, u Ulici S. Mihalića, 15-godišnjaku iz Jastrebarskog otuđio mobitel marke iPhone. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 27-godišnjak iz Cetingrada, 13. studenog otuđio dva osobna automobila marke VW Golf, jedan vlasništvo 28-godišnjaka iz Vrbovskog koji je bio parkiran u Karlovcu u Matoševoj ulici, a drugi vlasništvo 25-godišnjakinje iz Karlovca koji je bio parkiran u Karlovcu u Bašćinskoj ulici. Ukupna materijalna šteta je 100 tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 16-godišnjak iz Barilovića, 22. rujna u prostorijama srednje škole u Karlovcu, u Ulici S. Mihalića, 15-godišnjaku iz Jastrebarskog otuđio mobitel marke iPhone. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 27-godišnjak iz Cetingrada, 13. studenog otuđio dva osobna automobila marke VW Golf, jedan vlasništvo 28-godišnjaka iz Vrbovskog koji je bio parkiran u Karlovcu u Matoševoj ulici, a drugi vlasništvo 25-godišnjakinje iz Karlovca koji je bio parkiran u Karlovcu u Bašćinskoj ulici. Ukupna materijalna šteta je 100 tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica