Ranjavanje dvije osobe u mjestu Otok Ošarijski, grad Ogulin

Jučer oko 13.05 sati u mjestu Otok Oštarijski, grad Ogulin, prilikom održavanja prijavljenog javnog skupa došlo je do fizičkog sukoba dviju skupina posjetitelja kojom prilikom je došlo do ispaljenja više hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom dvije muške osobe su pogođene hicima iz vatrenog oružja, a skupina u kojoj se nalazila i osoba koja je upotrijebila vatreno oružje, osobnim automobilom udaljila se s mjesta događaja.  Pravovremenom dojavom i intervencijom djelatnika Policijske uprave karlovačke utvrđeno je da se spomenuta skupina udaljila u pravcu Karlovca, te je oko 13.30 sati na području grada Karlovca ta skupina pronađena i zaustavljena. Tom prilikom pronađeno je sredstvo izvršenja (vatreno oružje), a pet muških osoba je uhićeno i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja tko je od njih upotrijebio vatreno oružje, kao i motiva počinjenja.  Dvije ranjene osobe hospitalizirane su u Općoj bolnici Ogulin, a nakon čega je jedan od njih prevezen u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu. 

Jučer oko 13.05 sati u mjestu Otok Oštarijski, grad Ogulin, prilikom održavanja prijavljenog javnog skupa došlo je do fizičkog sukoba dviju skupina posjetitelja kojom prilikom je došlo do ispaljenja više hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom dvije muške osobe su pogođene hicima iz vatrenog oružja, a skupina u kojoj se nalazila i osoba koja je upotrijebila vatreno oružje, osobnim automobilom udaljila se s mjesta događaja. 
Pravovremenom dojavom i intervencijom djelatnika Policijske uprave karlovačke utvrđeno je da se spomenuta skupina udaljila u pravcu Karlovca, te je oko 13.30 sati na području grada Karlovca ta skupina pronađena i zaustavljena. Tom prilikom pronađeno je sredstvo izvršenja (vatreno oružje), a pet muških osoba je uhićeno i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja tko je od njih upotrijebio vatreno oružje, kao i motiva počinjenja. 
Dvije ranjene osobe hospitalizirane su u Općoj bolnici Ogulin, a nakon čega je jedan od njih prevezen u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu.



Stranica