Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policija_uz_rijeku.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjeg Dugorešanina da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 31. srpnja otuđio drveni čamac koji se nalazio na lijevoj obali rijeke Mrežnice kod mjesta Mlinci, općina Generalski Stol. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Također, u prostorijama Policijske postaje Duga Resa jučer je zaprimljena prijava Dugorešanina starog 67 godina da mu je, njemu poznata osoba, tijekom jučerašnjeg popodneva u Karlovcu otuđila novac i zlatni lančić s privjeskom. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjeg Dugorešanina da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 31. srpnja otuđio drveni čamac koji se nalazio na lijevoj obali rijeke Mrežnice kod mjesta Mlinci, općina Generalski Stol. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Također, u prostorijama Policijske postaje Duga Resa jučer je zaprimljena prijava Dugorešanina starog 67 godina da mu je, njemu poznata osoba, tijekom jučerašnjeg popodneva u Karlovcu otuđila novac i zlatni lančić s privjeskom. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica