Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija05.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 76 godišnjaka iz Netretića da mu je nepoznati počinitelj iz šume, njegovo vlasništvo, u mjestu Kunići, općina Netretić, u razdoblju od 1. svibnja do 1. rujna posjekao oko 50 stabala bukve. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Također, zaprimljena je i prijava Hrvatskih šuma, Šumarije Duga Resa, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. kolovoza do 10. rujna u šumi u blizini mjesta Hrsina, općina Bosiljevo, posjekao 21 stablo graba. Materijalna šteta je oko 800 kuna. U razdoblju od 13. rujna do 3. listopada nepoznati počinitelj je iz hodnika stambene zgrade u Karlovcu, u Šebetićevoj ulici, otuđio zaključani bicikl vlasništvo Karlovčanina starosti 30 godina. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 76 godišnjaka iz Netretića da mu je nepoznati počinitelj iz šume, njegovo vlasništvo, u mjestu Kunići, općina Netretić, u razdoblju od 1. svibnja do 1. rujna posjekao oko 50 stabala bukve. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Također, zaprimljena je i prijava Hrvatskih šuma, Šumarije Duga Resa, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. kolovoza do 10. rujna u šumi u blizini mjesta Hrsina, općina Bosiljevo, posjekao 21 stablo graba. Materijalna šteta je oko 800 kuna.

U razdoblju od 13. rujna do 3. listopada nepoznati počinitelj je iz hodnika stambene zgrade u Karlovcu, u Šebetićevoj ulici, otuđio zaključani bicikl vlasništvo Karlovčanina starosti 30 godina. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica