Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Tijekom rujna na području Ogulina, u dva odvojena slučaja, u gospodarskoj jedinici Međuvođe i Makovnik, nepoznati počinitelji posjekli su i otuđili drvo za ogrjev. Ukupna materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. Jučer, tijekom dana nepoznati počinitelj je iz školske torbe vlasništvo maloljetnika starosti 15 godina, koja se nalazila u svlačionici škole u Karlovcu, u naselju Gaza, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna. U razdoblju od 17. do 20. rujna nepoznati počinitelj je u Ogulinu, u Ulici Proce, iz garaže i teretnog vozila, vlasništvo Hrvatskih željeznica, otuđio veću količinu dizel goriva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke starosti 27 godina, djelatnice obrta iz Duge Rese, da je bivši zaposlenik oštetio obrt na način da je za sebe zadržao i koristio karticu za plaćanje cestarine. Materijalna šteta je oko 3 100 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom rujna na području Ogulina, u dva odvojena slučaja, u gospodarskoj jedinici Međuvođe i Makovnik, nepoznati počinitelji posjekli su i otuđili drvo za ogrjev. Ukupna materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer, tijekom dana nepoznati počinitelj je iz školske torbe vlasništvo maloljetnika starosti 15 godina, koja se nalazila u svlačionici škole u Karlovcu, u naselju Gaza, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

U razdoblju od 17. do 20. rujna nepoznati počinitelj je u Ogulinu, u Ulici Proce, iz garaže i teretnog vozila, vlasništvo Hrvatskih željeznica, otuđio veću količinu dizel goriva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke starosti 27 godina, djelatnice obrta iz Duge Rese, da je bivši zaposlenik oštetio obrt na način da je za sebe zadržao i koristio karticu za plaćanje cestarine. Materijalna šteta je oko 3 100 kuna.



Stranica