Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija02.jpg

S 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, naselju Ilovac, s gradilišta otuđio električni kabel vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je oko 3 200 kuna. Jučer tijekom ranih jutarnjih sati u Karlovcu, u Bledskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, otuđio etui s karticama i novcem. S 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u naselju Banija, provalio u kiosk, te otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je oko 18 tisuća kuna.

Foto: ilustracija

S 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, naselju Ilovac, s gradilišta otuđio električni kabel vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je oko 3 200 kuna.

Jučer tijekom ranih jutarnjih sati u Karlovcu, u Bledskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, otuđio etui s karticama i novcem.

S 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u naselju Banija, provalio u kiosk, te otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je oko 18 tisuća kuna.



Stranica