Razriješena kaznena djela teške krađe i razbojničke krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Karlovca, 7. lipnja i 28. lipnja ove godine izvršio provalu u benzinsku postaju INA-e u Karlovcu, te tom prilikom otuđio veću količinu cigareta i druge robe, pričinivši ukupnu materijalnu štetu u iznosu od 58 500 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak iz Šibenika, 22-godišnjak iz Tribunja, 22-godišnjak iz Zadra i 24-godišnjak iz Zadra, 25. kolovoza ove godine u trgovačkom centru u Karlovcu, ukrali dalmatinski pršut vrijedan 1 240 kuna, a kada ih je u istom pokušao spriječiti zaštitar, jedan od počinitelja fizički ga je napao. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Karlovca, 7. lipnja i 28. lipnja ove godine izvršio provalu u benzinsku postaju INA-e u Karlovcu, te tom prilikom otuđio veću količinu cigareta i druge robe, pričinivši ukupnu materijalnu štetu u iznosu od 58 500 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak iz Šibenika, 22-godišnjak iz Tribunja, 22-godišnjak iz Zadra i 24-godišnjak iz Zadra, 25. kolovoza ove godine u trgovačkom centru u Karlovcu, ukrali dalmatinski pršut vrijedan 1 240 kuna, a kada ih je u istom pokušao spriječiti zaštitar, jedan od počinitelja fizički ga je napao. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.



Stranica