Krađe

Jučer je u prostorijama policije 19-godišnja državljanka Njemačke prijavila da joj je u četvrtak, 26. kolovoza nepoznati počinitelj na kupalištu na rijeci Korani u Karlovcu, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti, te kamera i mobitel. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na šest tisuća kuna. Jučer je 50-godišnjakinja iz Karlovca prijavila da joj je tijekom dana od strane nepoznatog počinitelja otuđena torba u Općoj bolnici Karlovac, u kojoj su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u prostorijama policije 19-godišnja državljanka Njemačke prijavila da joj je u četvrtak, 26. kolovoza nepoznati počinitelj na kupalištu na rijeci Korani u Karlovcu, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti, te kamera i mobitel. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na šest tisuća kuna.

Jučer je 50-godišnjakinja iz Karlovca prijavila da joj je tijekom dana od strane nepoznatog počinitelja otuđena torba u Općoj bolnici Karlovac, u kojoj su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica