Krađe

U razdoblju od 7. do 10. kolovoza, nepoznati počinitelj otuđio je neispravnu traktorsku grabilicu za sijeno, vlasništvo 48-godišnjaka iz Karlovca, a koja se nalazila na adresi u Karlovcu, u mjestu Donji Sjeničak. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 46-godišnje Karlovčanke, da joj je nepoznati počinitelj iz ručne torbice, a koja se nalazila u ormaru njezinog ureda na adresi u Karlovcu, u Ulici kralja Tomislava, otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i karticama tekućih računa. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.

U razdoblju od 7. do 10. kolovoza, nepoznati počinitelj otuđio je neispravnu traktorsku grabilicu za sijeno, vlasništvo 48-godišnjaka iz Karlovca, a koja se nalazila na adresi u Karlovcu, u mjestu Donji Sjeničak. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 46-godišnje Karlovčanke, da joj je nepoznati počinitelj iz ručne torbice, a koja se nalazila u ormaru njezinog ureda na adresi u Karlovcu, u Ulici kralja Tomislava, otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i karticama tekućih računa. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.



Stranica