Razriješena kaznena djela razbojništva i krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policija_uz_rijeku.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanin starosti 41 godinu tijekom 2008. godine otuđio drveni splav vlasništvo 66-godišnjakinje iz Zagreba, a koji se nalazio vezan na rijeci Mrežnici u mjestu Galović Selo. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podnesena kaznena prijava. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 43-godišnjak iz Karlovca 10. svibnja, počinio kazneno djelo razbojništva u sportskoj kladionici u Karlovcu, u Ulici Ljudevita Gaja. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanin starosti 41 godinu tijekom 2008. godine otuđio drveni splav vlasništvo 66-godišnjakinje iz Zagreba, a koji se nalazio vezan na rijeci Mrežnici u mjestu Galović Selo. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podnesena kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 43-godišnjak iz Karlovca 10. svibnja, počinio kazneno djelo razbojništva u sportskoj kladionici u Karlovcu, u Ulici Ljudevita Gaja. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.



Stranica