Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija05.jpg

U vremenskom razdoblju od 7. do 8. srpnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Ključar, općina Vojnić, sa šumskog zglobnog traktora, vlasništvo poduzeća iz Jastrebarskog, otuđio reflektirajuće lampe i naftu. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 42-godišnjakinje iz Karlovca, da je nepoznati počinitelj 6. srpnja iz otvorenog sjenika u Završju Netretićkom, općina Netretić, otuđio neispravan stroj za vršenje žitarica i greben traktorske kosilice. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U vremenskom razdoblju od 7. do 8. srpnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Ključar, općina Vojnić, sa šumskog zglobnog traktora, vlasništvo poduzeća iz Jastrebarskog, otuđio reflektirajuće lampe i naftu. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava 42-godišnjakinje iz Karlovca, da je nepoznati počinitelj 6. srpnja iz otvorenog sjenika u Završju Netretićkom, općina Netretić, otuđio neispravan stroj za vršenje žitarica i greben traktorske kosilice. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica