Razriješeno kazneno djelo krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija06.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak iz Karlovca 23. veljače u Karlovcu u osnovnoj školi otuđio mobitel vlasništvo Karlovčanina starosti 44 godine. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak iz Karlovca 15. lipnja u Karlovcu, u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, oštetio televizor i inventar. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak iz Karlovca 1. travnja u Karlovcu, u Primorskoj ulici razbio staklo na osobnom automobilu vlasništvo 20-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko 1 600 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak iz Karlovca 23. veljače u Karlovcu u osnovnoj školi otuđio mobitel vlasništvo Karlovčanina starosti 44 godine. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak iz Karlovca 15. lipnja u Karlovcu, u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, oštetio televizor i inventar. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak iz Karlovca 1. travnja u Karlovcu, u Primorskoj ulici razbio staklo na osobnom automobilu vlasništvo 20-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko 1 600 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.



Stranica