Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija02.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 40-godišnjaka iz Šibenika da mu je nepoznati počinitelj s osobnog automobila koji je bio parkiran u Karlovcu u Dubrovačkoj ulici, otuđio registarske pločice i pokazivače smjera, te je vozilo poprskao i ispisao lak sprejem. Materijalna šteta je oko 9 500 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 34-godišnjeg Karlovčanina da mu je nepoznati počinitelj istog dana u Karlovcu, na Trgu Matije Gupca, otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta je oko 7 500 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava 69-godišnjeg Ogulinca da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 3. do 5. srpnja iz nezaključane garaže u naselju Sveti Rok, grad Ogulin, otuđio motornu pilu. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 40-godišnjaka iz Šibenika da mu je nepoznati počinitelj s osobnog automobila koji je bio parkiran u Karlovcu u Dubrovačkoj ulici, otuđio registarske pločice i pokazivače smjera, te je vozilo poprskao i ispisao lak sprejem. Materijalna šteta je oko 9 500 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 34-godišnjeg Karlovčanina da mu je nepoznati počinitelj istog dana u Karlovcu, na Trgu Matije Gupca, otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta je oko 7 500 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava 69-godišnjeg Ogulinca da mu je nepoznati počinitelj  u razdoblju od 3. do 5. srpnja iz nezaključane garaže u naselju Sveti Rok, grad Ogulin, otuđio motornu pilu. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.



Stranica