Razriješena kaznena djela teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/ckv_vjestacenje_otisaka01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica Dugorešana, jedan 24 i dvojica starosti 23 godine, noću s 18. na 19. lipnja, provalili u kombi vozilo u Dugoj Resi, vlasništvo 38-godišnje Karlovčanke, te otuđili video projektor, video rekorder i više litara alkoholnog i bezalkoholnog pića. Ukupna materijalna šteta je 16 tisuća kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Karlovca, noću s 12. na 13. travnja, provalio u knjižaru u Karlovcu, Radićevoj ulici, te otuđio glazbenu liniju, ruksak i novac, a noću s 13. na 14. svibnja, provalio je u benzinsku postaju u Karlovcu, naselje Rakovac, te otuđio veću količinu cigareta. Ukupna materijalna šteta je 30 600 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica Dugorešana, jedan 24 i dvojica starosti 23 godine, noću s 18. na 19. lipnja, provalili u kombi vozilo u Dugoj Resi, vlasništvo 38-godišnje Karlovčanke, te otuđili video projektor, video rekorder i više litara alkoholnog i bezalkoholnog pića. Ukupna materijalna šteta je 16 tisuća kuna. Protiv  počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Karlovca, noću s 12. na 13. travnja, provalio u knjižaru u Karlovcu, Radićevoj ulici, te otuđio glazbenu liniju, ruksak i novac,  a noću s 13. na 14. svibnja, provalio je u benzinsku postaju u Karlovcu, naselje Rakovac, te otuđio veću količinu cigareta. Ukupna materijalna šteta je 30 600 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.



Stranica