Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/traka06.jpg

U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj provalio je u ured i garažu obrta u mjestu Lazina, općina Draganić, te otuđio video kameru, mobitel, prijenosno računalo, nove gume za teretna vozila, novac i ostalo. Materijalna šteta je oko 24 tisuće kuna. U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu i ured obrta u mjestu Velika Jelsa, općina Karlovac, te otuđio metalnu kasu s novcem. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna. U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj je na mjesnom groblju u Karlovcu, pokušao nasilno otvoriti vrata na svjećomatu, vlasništvo privatnog poduzeća iz Duge Rese. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj provalio je u ured i garažu obrta u mjestu Lazina, općina Draganić, te otuđio video kameru, mobitel, prijenosno računalo, nove gume za teretna vozila, novac i ostalo. Materijalna šteta je oko 24 tisuće kuna.

U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu i ured obrta u mjestu Velika Jelsa, općina Karlovac, te otuđio metalnu kasu s novcem. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja, nepoznati počinitelj je na mjesnom groblju u Karlovcu, pokušao nasilno otvoriti vrata na svjećomatu, vlasništvo privatnog poduzeća iz Duge Rese. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica