Ljetna škola vožnje bicikla - preventivno-odgojna aktivnost

Tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, za učenike karlovačkih osnovnih škola koji su navršili devet godina, u prostorijama Auto kluba Karlovac i Obrazovnog centra Marković održat će se multimedijalne radionice na temu sigurnog upravljanja biciklom u prometu na cesti. Kroz deset školskih sati, u pet radnih dana, djecu će se poučiti prometnim pravilima i prometnim znakovima važnim za sigurnost biciklista. Stručni tim predavača bit će sastavljen od voditelja navedenih auto škola i policijskih službenika Postaje prometne policije Karlovac. Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, ime oca, datum rođenja, adresa, broj telefona, suglasnost roditelja, mjesec pohađanja radionice) zaprimat će se zaključno do 5. srpnja 2010. godine, a mogu se predati osobno ili poštom na adresu: Postaja prometne policije Karlovac, V. Mačeka 13, s naznakom "Za ljetnu školu vožnje bicikla" ili e-poštom na adresu: drakusa@mup.gov.hr.

Tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, za učenike karlovačkih osnovnih škola koji su navršili devet godina, u prostorijama Auto kluba Karlovac i Obrazovnog centra Marković održat će se multimedijalne radionice na temu sigurnog upravljanja biciklom u prometu na cesti. Kroz deset školskih sati, u pet radnih dana, djecu će se poučiti prometnim pravilima i prometnim znakovima važnim za sigurnost biciklista. Stručni tim predavača bit će sastavljen od voditelja navedenih auto škola i policijskih službenika Postaje prometne policije Karlovac.
Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, ime oca, datum rođenja, adresa, broj telefona, suglasnost roditelja, mjesec pohađanja radionice) zaprimat će se zaključno do 5. srpnja 2010. godine, a mogu se predati osobno ili poštom na adresu: Postaja prometne policije Karlovac, V. Mačeka 13, s naznakom "Za ljetnu školu vožnje bicikla" ili e-poštom na adresu: drakusa@mup.gov.hr.



Stranica