Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija01.jpg

Oštećenje tuđe stvari - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 19 godina, zajedno s maloljetnom osobom starosti 14 godina u razdoblju od 14. do 16. travnja oštetio uređaj svjećomat na mjesnom groblju u Vukmaniću, u Karlovcu. Ukupna materijalna šteta je četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće. Teške krađe Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak iz Draganića u razdoblju od 12. svibnja do 1. lipnja provaljivao u vikend kuće na području Draganića te otuđivao alkoholna i bezalkoholna pića, radio kazetofon, LCD marke Samsung i drugo. Ukupna materijalna šteta je 5 300 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Oštećenje tuđe stvari

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 19 godina, zajedno s maloljetnom osobom starosti 14 godina u razdoblju od 14. do 16. travnja oštetio uređaj svjećomat na mjesnom groblju u Vukmaniću, u Karlovcu. Ukupna materijalna šteta je četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak iz Draganića u razdoblju od 12. svibnja do 1. lipnja provaljivao u vikend kuće na području Draganića te otuđivao alkoholna i bezalkoholna pića, radio kazetofon, LCD marke Samsung i drugo. Ukupna materijalna šteta je 5 300 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.



Stranica