Razriješena kaznena djela teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu u razdoblju od 29. studenog do 1. prosinca prošle godine provalio u vikend kuću u mjestu Bukovica Utinjska, općina Vojnić, od kuda je otuđio aparat za varenje, stupnu bušilicu, televizor, mobitel marke Siemens i trimer kosilicu marke Stihl. Materijalna šteta je 4 500 kuna. Protiv počinitelja bit će proslijeđena kaznena prijava. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik iz Karlovca starosti 17 godina u razdoblju od 2. do 25. travnja provalio u podrumske prostorije zgrade u Karlovcu u Domobranskoj ulici, u caffe bar u Karlovcu u Tuškanovoj ulici, te tijekom dva navrata u dječji vrtić u Karlovcu u Tuškanovoj ulici, kada je otuđivao slatkiše, novac, te uništavao inventar. Ukupna materijalna šteta je 1 500 kuna, a protiv maloljetnog počinitelja proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu u razdoblju od 29. studenog do 1. prosinca prošle godine provalio u vikend kuću u mjestu Bukovica Utinjska, općina Vojnić, od kuda je otuđio aparat za varenje, stupnu bušilicu, televizor, mobitel marke Siemens i trimer kosilicu marke Stihl. Materijalna šteta je 4 500 kuna. Protiv počinitelja bit će proslijeđena kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik iz Karlovca starosti 17 godina u razdoblju od 2. do 25. travnja provalio u podrumske prostorije zgrade u Karlovcu u Domobranskoj ulici, u caffe bar u Karlovcu u Tuškanovoj ulici, te tijekom dva navrata u dječji vrtić u Karlovcu u Tuškanovoj ulici, kada je otuđivao slatkiše, novac, te uništavao inventar. Ukupna materijalna šteta je 1 500 kuna, a protiv maloljetnog počinitelja proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.



Stranica