Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/krada_iz_auta.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 45 godina da joj je nepoznati počinitelj tijekom noći s 30. na 31. svibnja otuđio osobni automobil marke Opel Vectra koji je bio parkiran u Karlovcu, na Trgu kralja Petra Svačića. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. Jučer je zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je tijekom 18. i 19. svibnja nepoznati počinitelj otuđio slivničke rešetke sa slivnika u Karlovcu, u Preradovićevoj i u Mihanovićevoj ulici. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 45 godina da joj je nepoznati počinitelj tijekom noći s 30. na 31. svibnja otuđio osobni automobil marke Opel Vectra koji je bio parkiran u Karlovcu, na Trgu kralja Petra Svačića. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je tijekom 18. i 19. svibnja nepoznati počinitelj otuđio slivničke rešetke sa slivnika u Karlovcu, u Preradovićevoj i u Mihanovićevoj ulici. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica