Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 17 godina da mu je nepoznati počinitelj na kupalištu u Maloj Švarči u Karlovcu, tijekom noći s 29. na 30. svibnja otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 21 godinu, da mu je u subotu, 29. svibnja između 1 i 3 sata, za vrijeme obilazaka kafića na Trgu Petra Zrinskog u Karlovcu, iz njegove torbice, nepoznati počinitelj otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 3 000 kuna.

Foto: PU karlovačka

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 17 godina da mu je nepoznati počinitelj na kupalištu u Maloj Švarči u Karlovcu, tijekom noći s 29. na 30. svibnja otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 21 godinu, da mu je u subotu, 29. svibnja između 1 i 3 sata, za vrijeme obilazaka kafića na Trgu Petra Zrinskog u Karlovcu, iz njegove torbice, nepoznati počinitelj otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 3 000 kuna.



Stranica