Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/uhicenik02.jpg

Jučer, oko 23.40 sati nepoznati je počinitelj iz kuće u izgradnji u Karlovcu u Šporerovoj ulici, počupao i otuđio električne instalacije i bakrene cijevi centralnog grijanja. Po policijskim službenicima na mjestu događaja je zatečen Karlovčanin starosti 19 godina koji je uhićen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. U razdoblju od 29. do 30. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u Karlovcu u Ulici Vladimira Nazora, te je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta, više mobitela marke LG, te nekoliko CD-a i časopisa. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Foto: ilustracija

Jučer, oko 23.40 sati nepoznati je počinitelj iz kuće u izgradnji u Karlovcu u Šporerovoj ulici, počupao i otuđio električne instalacije i bakrene cijevi centralnog grijanja. Po policijskim službenicima na mjestu događaja je zatečen Karlovčanin starosti 19 godina koji je uhićen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 29. do 30. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u Karlovcu u Ulici Vladimira Nazora, te je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta, više mobitela marke LG, te nekoliko CD-a i časopisa. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.



Stranica