Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je tijekom mjeseca svibnja nepoznati počinitelj na području grada Karlovca na tri mjesta otuđio slivničke rešetke s kolnika i to u Preradovićevoj ulici i na Gažanskom trgu. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Zagrepčanina starosti 52 godine, da mu je nepoznati počinitelj, u razdoblju od 22. do 26. svibnja iz drvarnice koja se nalazi u Karlovcu, u mjestu Priselci, otuđio kosilicu za travu marke Stihl. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je tijekom mjeseca svibnja nepoznati počinitelj na području grada Karlovca na tri mjesta otuđio slivničke rešetke s kolnika i to u Preradovićevoj ulici i na Gažanskom trgu. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Zagrepčanina starosti 52 godine, da mu je nepoznati počinitelj, u razdoblju od 22. do 26. svibnja iz drvarnice koja se nalazi u Karlovcu, u mjestu Priselci, otuđio kosilicu za travu marke Stihl. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.



Stranica